'12 Yıllık Esaret' vizyona giriyor

'12 Yıllık Esaret' filmi 24 Ocak Cuma günü Türkiye'de vizyonda.

Google Haberlere Abone ol
'12 Yıllık Esaret' vizyona giriyor

Altın Küre Film ve Televizyon Ödülleri’nde en iyi film ödülünü alan, 86. Akademi Ödülleri’nde 9 dalda aday gösterilen 12 Years Slave-12 Yıllık Esaret filmi 24 Ocak Cuma günü Türkiye’de vizyona giriyor.



Dünyada büyük beğeni toplayan film, hayatta kalma ve özgürlük mücadelesi veren bir adamın hikayesini anlatıyor. 1841′de New York’ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutludur. Fakat bir gün müzik işi için iki adamla tanışır ve çalışmak için Washington’a gider. İnandığı medeni dünya alt üst olur çünkü kendisini kaçırıp Güney’de bir çiflikte köle olarak çalışması için satarlar. Özgürlüğünü korumak için verdiği tüm emekler ve mücadele yerle bir olmuş, hayatı kabusa dönmüştür. Bu cehennemde Solomon acıyı, şiddeti, küçük düşürülmeyi yeniden öğrenecek ve isyan etmeye cesareti olmayan br grup insanın umutsuzluğuna şahit olacaktır…



Yönetmenliğini Steve McQueen’in yaptığı filmde Brad Pitt, Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor, Paul Giamatti, Paul Dano gibi oyuncular rol alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin