100 milyon kullanıcıya ulaştı

Popüler oyunun yaratıcısı, 100 milyonuncu kullanıcıyı kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
100 milyon kullanıcıya ulaştı

Mobil cihazlarda futbol menajerlik alanında en popüler oyunun yaratıcısı Nordeus, Top Eleven oyunuyla 100 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Nordeus, 100 milyon kullanıcı ile Top Eleven’ın dünyanın en popüler mobil spor oyunu olduğunu açıkladı. Oyun serisi Chelsea FC teknik direktörü Jose Mourinho ile büyük bir popülariteye erişti.



Her ay Top Eleven oynayan 10 milyon kişi bulunuyor. Futbol kulübünü yönetmek, arkadaşlarına ve diğer liglerdeki oyunculara maç, lig, turnuva ve kupa müsabakası teklif etmek için oyunda çevrimiçi olanların günlük sayısı ise 4 milyon kişi. 



Nordeus CEO’su Branko Milutinovic, “2010 yılında Top Eleven oyununu ilk ürettiğimizden bu yana, futbol menajerliğine getirdiği ilginç yaklaşım ile tüm dünyadan insanların ilgisini çekti. Kişiler, kendi futbol takımlarını sıfırdan oluşturmayı çok seviyor, biz de 100 milyon kişinin dünya çapında Top Eleven oynamasından dolayı son derece heyecanlıyız. Bir oyun serisinin beş yıl boyunca git gide daha da popüler olması oldukça nadir görülen bir şey. Oyunumuz halen o sadık hayran kitlesini elinde tutarak binlerce yeni takipçi kazanmaya devam ediyor. Oyuncularımızla birlikte 100 milyonuncu oyuncumuzu kutlamaktan son derece gururluyuz. Bu durumun Nordeus’un beşinci kuruluş yıldönümüyle aynı güne gelmiş olması ise durumu daha da özel bir hale getirdi” dedi.



Top Eleven, kutlamalar çerçevesinde tüm oyuncularını özel formalar ve kulüp amblemleriyle ödüllendirecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin