'Sosyal medya-tik'ler bu programda olacak

Sosyal medyanın en çok okunanları 'Sosyal Medya-tik'te bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Sosyal medya-tik'ler bu programda olacak

Yapımcılığını SPR Medya’nın, yönetmen ve editörlüğünü genç televizyoncu Selçuk Özdemir’in üstlendiği TRT Belgesel’de ekrana gelecek olan Sosyal Medya-Tik”, Türkiye’nin sosyal medya anlayışına farklı bir pencereden bakacak. Program, Mayıs ayı içerisinde izleyiciyle buluşacak.



Twitter’ın en çok okunan yazarlarının yanı sıra, sosyal medyayı farklı şekillerde kullanan ünlü isimlerle yapılmış röportajlardan oluşan “Sosyal Medya-Tik”, Twitter veya Facebook’ta yanlış bilinenleri, bilinmesi gerekenleri ve Türkiye’nin sosyal medyaya bakış açısını masaya yatırıyor.



Programda birbirinden renkli isimlerden görüş alındı.



Sosyal Medya’yı en etkili kullanan isimlerin başında gelen Ceyhun Yılmaz’ın yanı sıra Twitter’ın en tanınmış yazarları @tacikalkavan (Orçun Ortaç), @ceriLevis (Ömür Özdemir), @falanca (Selcan Aydın), @Naferermiş, @İstiklalakarsu @Hayat_Felsefesi (Emre Tuncer), @kutup_zencisi (Oğuz Asma) programda görüşleriyle yer aldı.



Bu isimler dışında sosyal medya uzmanları ve sürpriz ünlü isimlerle sosyal medya anlayışları üzerine röportajlar gerçekleştirdi.



Yönetmen Selçuk Özdemir, belgeselle ilgili olarak, “Sosyal Medya’nın aslında ne olduğunu ve her internete girenin sosyal medyaya dahil olmadığını anlatan bir belgesel yaptık. Devamı gelecek” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin