'Kolay TV', BKM Mutfak oyuncularıyla yayına başlıyor

Vodafone'un 'kolaylıklarını' duyuracak yeni 'Kolay TV' kampanyası yayında.

Google Haberlere Abone ol
'Kolay TV', BKM Mutfak oyuncularıyla yayına başlıyor

Vodafone’un yeni kanalı Kolay TV'de tarife seçmenin ve akıllı telefon seçmenin kolay yolu anlatılacak. BKM Mutfak’ın karakterleri ve “Faturasızlar” dizisi, Kolay TV logosuyla yayımlanacak reklam serisinde yer alacak.



Vodafone kırmızısı renginde bir televizyon çerçevesi içinde yayımlanan reklam serisi, adeta yeni bir televizyon kanalı olan Kolay TV’nin logosu altında Vodafone’dan haberler, skeçler, spor programları, Dr. A.C.A.İ.P.’in akıllı cihaz testleri ve geçtiğimiz aylarda yayımlanan balıkçı İbrahim ve Eser karakterleriyle dikkat çeken “Faturasızlar” dizisiyle Ramazan ayında televizyon ekranlarında sürprizler yapacak.



Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:



“Vodafone Türkiye olarak mobil iletişimin olanaklarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılma hedefiyle faaliyet gösteriyor, abonelerimizin ihtiyaçlarını iyi analiz etmeye özen gösteriyoruz. Haziran 2012’de BKM Mutfak oyuncularıyla yaptığımız ‘Her Şeyin Bir Kolayı Var’ lansmanımız, Vodafone’un kolaylıklar dünyasını tanıtmakla kalmadı, çok sevilen bir reklam kampanyasına da dönüştü. Önümüzdeki Ramazan ayına ve tüm yaza renk getirmesini öngördüğümüz Kolay TV kampanyamızla, BKM oyuncularıyla işbirliğimizi sürdürüyoruz ve Vodafone’un her geçen gün genişleyen kolaylıklar dünyasının altını çiziyoruz. Abonelerimize Vodafone’un kolaylıklar dünyasını sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde, Türkiye’nin dört bir yanında abonelerimizin beklentilerini izleyerek, daha önce karşılanmamış ihtiyaçlarına yanıt vermek, bu ihtiyaçları onlardan önce öngörerek hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin